Helg igen

Tyckte nyss det var helg! Så här korta skulle alla veckor vara juh ;-)

Är på bättre humör i dag! Hade en jävla svacka igår måste ja säga...

I morron bär det i väg till Hassela för att fira nyår som jag skrev sist, och nu känns det jätte skoj! Skönt att komma hemifrån ett tag...

VAr in på rean i dag, hittade lite fynd, det är alltid skoj :-) Klänningen jag tittade på före jul fanns kvar för ynka 150:-, yehh!!

Nu ska jag ta ett glas vin till, vi hörs mina vänner!

Kram kram**


P.S

...jag glömde att nämna julafton! Spenderade den hos mor & far, hade trevligt och maten var toppen. Fick en helhög med paket, trots min ålder ;) Så roligt!! Tack mamsen & papsen! *love*

                                                                                                                                   D.S

Rubrik

Gah, känner mig lite nere i kväll...vetifan varför!...eller jo kanske lite och det är så trist.

Snart nyår = Hassela!...Anna frågade mig förut om jag var laddad, japp svarade jag i all hast och när jag sedan tänkte efter så kände jag mig inte så himla laddad ändå...  men men jag hoppas det känns bättre i morron!
Skulle ha varit in på mellandagsrean oxå men det känns så jobbigt, faan i december har jag kutat på stan mer än vad jag gjort det senaste året tame'fan.
Åh vad Sofie är posetiv nu!!! Gladast av alla....tralalalala! Nej men allvarligt man kan inte vara på topp jämt, det är inte ni heller!! >ERKÄNN<! tack! =)

Ridningen går bra och Atlas sår har läckt jätte fin, är pyttelitet nu.
Johanna har varit här sen i måndags så hon å jag var ut å red i dag! I spöregn...gah! haha*

50 års festen blev lyckad! Jag hade kul iaf..:)

Nä nu har jag skrivit nog med skit! *ler*

over and out! /S

Jag vill önska er..

God Jul till er alla!! Ha en skön dag med massar av paket ;-)

140213-25

Hinner inte..

Jag hinner inte blogga nu för tiden men LUGN! Jag ska fortsätta, men inte just nu....hehe. Om det nu finns nån som läser min blogg med stor förtjusning *asgarv*

God Jul kära
VÄNNER!!

Bye / S


Dålig..

JAg vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone men jag är inte skrivar sugen och då blir det bara nå tråk-läsning ändå....


Har ont i käften, blåsor som gör såå  ont.


Skriver nå mer i helgen!


Take Care!!


/S

( Glömde att säga att älsklings ATLAS har gjort illa sig...lillfisen min. Ett stort sår som blivit inflamerat...läskigt, hoppas bara att det läker bra nu så det inte blir några komplikationer..vart dyrt ändå..800:-...så här före jul. )

Atlas, min prins


snabb..

..ska dra på julbord med jobbet, skriver när ja har mer tid!!

BYE! =)

Favvodagen=lördag!!

Jag sov ut i dag, till kl 8.30. La mig kl 21.30, fatta att jag behövde sömn!

Idag har jag & Collis varit ut på en tur, tränade hennes galopp (måste kortas), ahh va jobbigt det var.
Men skönt att slita lite med kroppen, sen tömkörde jag med Susand, provade en ny sele, så då fick jag oxå motion...*ler*

Nu ska jag sminka iordning mig, ska på middag hos mamma & pappa, tänkte göra som dom här sist, stanna i en timme......hahahahhahah.



Åh,,,,

...va super trött jag är. Tv kväll i kväll!!

NATTI ;)


Julhandel!

Idag har man varit på stan & julhandlat, men det känns inte direkt som att det är jul snart, ingen snö....fast det stör mig inte så mycket faktiskt. Skönt med det här mildvädret, förutom regnet då.

Va skoj Erika att du läser min blogg =) Då kan du juh ha lite koll på vad jag har för mig...hihi!
Ja det är Anders Johanna jag skrivit om ;)

Nu ska jag slå in lite paket, vi hörs mina vänner, & alla andra.... :) 

saknar..

Faan va jag saknar dig, vill att du ska vara här nu! Hör du det Johanna! Älskar dig söt-unge. När ska du komma upp då? Aldrig verkar det som, el så kommer du väl upp när jag jobbar helg, då jävlar *Hehe*

SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR

Middag

Nu har jag haft middags gäster här. Gjorde en tre-rätters, tror dom tyckte om det faktiskt =) Dom sa det iaf men det är juh ingen garanti --Hehe--
Har tagit mig lite vin, super gott, ett nytt vin som jag inte köpt förut men Linda hade det på klassfesten så jag smuttade lite med henne då. Rene Barbier heter det! Mums...

Faan nu är jag sugen på att göra nåt, främmandet åkte hem alldeles för tidigt tycker jag *skratt* Men vem vill hitta på nåt på en torsdagskväll då? Hm......*funderar*

Hästarna har vilodag i dag, hann inte med mig. Mötet drog ut på tiden...sen hade jag middagen oxå.Telefonen ringde när ja var på Ica, brorsan sa att hästarna hade slitit sig ur hagen, fatta att hjärtat for upp i halsen!!!!!!!!! Men när ja kom dit stog dom snällt på mamma & pappas gräsmatta & åt gräs...GRÄS i dec!!!! Ja jag säger då det. Skönt att dom inte kommit upp på E-14 iaf.

Vi hörs!


Mina tjejer ;)
140213-24


Möte

Om en timme ska jag vara på möte på jobbet ang valideringen...var inte så fasligt trött i morse faktiskt. Kanske för att det är första natten på länge jag sovit 6 timmar i ett sträck??!

Nä frukost nästa, skriver kanske senare.

                                                                    ---See u later---

Fin väder+ledig!

Kan det bli bättre? Solen skiner i dag, å det ger en energi på en gång man bara ser den. I dag ska båda hästarna ut å ridas.

Nu ringde mamma, ska till Fränsta med henne och hon står utanför nu så ja måste kila!

BYE!

-Och du Anna, du gissade helt rätt ;)

Äntligen hemma

Nu har man kommit hem, tänt ljus, slagit på musik & blandat en fredags drink! Jo, du läste rätt fredags drink. Det är fredag för mig i kväll, nu är jag ledig i en vecka efter en lång arbetshelg =) Hehe, finns många sett att se sånt här vettu, hahaha!

Fick ett skratt anfall i dag på lektionen, du vet ett sånt där då man verkligen inte kan sluta fast man vet att man måste! Kände mig som om jag gick på högstadiet igen, för där fick ja lämna lektionen några gånger för att man inte kunde vara tyst. Ränderna går aldrig ur *asg*

Men i morse var jag med om en inte så rolig sak iaf. Hade just kört ut på E-14 med bilen och låg väl på så där 100 knyck, då far motorhuven upp med en jävla smäll och det blir plötsligt kolsvart framför mig! Jag ser inte vägen!! Hela rutan går i tusen bitar, fast den sitter om tur är kvar. Rullade sakta ner till mamma & pappas gård. Hela motor huven är som ett V....då kunde man hålla sig för skratt. Jag har inte rört motorhuven på länge och jag körde bilen igår kväll vid halv 10??! Mycket underligt. Undra vad självrisken ligger på??

Nä nu ska jag sätta mig och njuta av min goda drink! Ingredienserna avslöjar jag INTE, & ni som känner mig kan väl aldrig gissa?? Hehe...

Ciao!

Komvux

Fan va trött ja är, ska åka i väg på träff på komvux nu genom valideringen. Hur ska ja orka? Har sovit så dåligt i natt!

Måste sticka!
BYE!!

Johanna!

Jag saknar dig gumman!!
Ska du inte komma upp snart så vi kan ut på lite ridturer och annat skoj?

Älskar dig! Glöm aldrig det, finns alltid här för dig, ALLTID!

 

Bak..

Tjo!

Haft Apt i dag, perfekt de när man har jobbat natt = kvalificerad övertid!!! =) Har sovit bara 2 timmar idag, så man lär somna ovaggad i kväll!

Just nu håller jag på att baka! Det är så kul. Men jag gjorde nougatkakorna så stora att det bara blev hälften av vad det skulle bli men skit i samma, jag vet det till nästa gång då!
Måste kolla till ugnen nu!

-Kom på kaffe & nybakta kakor vetja ;)

Ciao!

140213-22

Slappardag...

Jo, det har varit en slappar dag MEN jag har inte varit sjuk *fnissar*.
Sov enda till halv 2 i ett svep i dag, fatta va skönt, jag som har sovit så dåligt en längre tid nu när ja har jobbat. Sen käkade jag & sen bar det i väg till stallet, tog ut Susand på en ridtur i kylan. Jag stötte på Lena & Frejdar så vi fick sällskap! Faan va svin halt det är, Susand halkade hela tiden med höger fram så jag tänkte ja måste kolla brodden när jag kommer till stallet igen. När jag tittar efter så är två av dom blankslitna!! *suck* Var bara att byta ut dom..

Resten av eftermiddagen har jag slappat & slummrat i soffan, när man ska åka & jobba så kan man ha en hel sån här dag utan dåligt samvete!! LoVEly!!

Puss & Kram på er!

Bild på gumman!
140213-17

Lördagsnatt...

Faan va bloggen har strulat, som ni ser är det två likadana inlägg i min blogg, har mailat om det då jag inte har en aning om hur man tar bort ett inlägg....väntar på svar.

Jaha, då sitter man här på jobbet en lördagsnatt, hur deprimerande är inte det då? Det suger rejält kan ja tala om...men men snart är helgen över och då är jag ledig i 9 dar'... fast...just ja....måndag & tisdag är jag egentligen inte ledig juh, måndag fm sover ja sen kl 14 är det APT (arbetsplatsträff) sen är det validering (skola) på tisdag...SEN är ja ledig en vecka. Gaahh, fan va jobbigt allt det där lät...ja ja.

Anna & Hanna var hit på jobbet en sväng förut, skönt att det inte bara var jag som var lugn i kväll :) Anna hade med sig Cash, cooool hund!  Stor!!
Jag jämför med mina små juveler...hehe, som väger 4 kg st  ;)

Nu ska jag göra nån nytta.....Ciao!


Upprörd!!

Jag har varit rätt upprörd i dag sen jag läste Sundsvallstidning (st.nu) i morse vid frukosten.

Dagens artikel handlade om Jimmy, en kille som hittades död i sina lgh förra året av sina föräldrar! 
Ett fall som avskrevs efter bara två månader med motiveringen "brott kan ej styrkas".
Det gjorde man utan att vara helt säker på varför Jimmy dog.

Jag har tänkt på det här hela dagen och har haft svårt att konsentrera mig på nåt annat.

 *1 juni vid 19-tiden hittade föräldrarna Jimmy på mage i sängen, med händerna under sig och naglarna intryckta som klor i brösthuden. Över huvudet låg en kudde.
   – Han var helt sönderslagen i ansiktet. Näsan låg bredvid ansiktet, och han hade ett hål i bakhuvudet, minns Rickard Aldrin.
   Lägenheten var sönderslagen, med tydliga spår av strid.
   Dörren var låst från utsidan, och en av Jimmys nycklar saknas ännu.*

Hur i helvete kan man avskriva ett sånt här fall?? Det är väl en självklarhet att nånting har hänt och att han inte kan ha orsakat dom här skadorna själv!!
Jag bryr mig inte om att Jimmy tydligen hade haft en brokig uppväxt och varit kriminell missbrukare. Han var en människa, en son, en bror, en vän, en familjemedlem till någon/några! Tycker så synd om anhöriga som inte blivit lyssnade på. Jag känner inte till familjen personligen men reagerar väldigt starkt på det jag har läst i dag.
Jag hoppas verkligen att polisen tar tag i det här och att dom inte återigen sopar det det här under mattan, för det är vad jag tycker dom har gjort.
Vila i frid Jimmy...

/S